image-preloader

There's no such thing as too many bites

Zalige Burgers

En veel meer... Dat een feestje niet compleet is zonder fingerfood hamburgers, hebben wij maar al te goed begrepen. Met een heerlijke ‘burger met sesam, parmezaan, rucola en truffelsaus’, een zalig ‘broodje pulled pork met koolsla, jalapenos en smokey barbecuesaus’ of een ‘veggie falafelburger met crispy groentjes en mango curry’ zit je bij ons altijd goed. Eentje is geentje, dus probeer ze gerust allemaal. Liever iets gezonder? Klik bovenaan op "bereken de prijs" en bekijk onze gerechten...

Mmmmh!

Met het de Fingerfood truck zijn we niet aan ons proefstuk toe. Met onder meer enkele geslaagde passages op Antwerpen Proeft (en andere food(truck)festivals), een lunch in The Jane voor de productie van Masterchef Nederland, of de catering van de Mia’s, hebben we al een pak fijn volk laten kennismaken met onze formules. En ook het toonaangevende magazine Culinaire Ambiance was onder de indruk en gunde ons maar liefst 3 pagina’s. Wij onthouden vooral de passage ‘meest vernieuwende concept van de laatste 15 jaar’. Al overtuigd?

Onze keuze? Vedett, Stella, Toscaanse wijntjes,...

Vanuit onze grote truck serveren wij u niet alleen de heerlijkste snacks, maar ook verfrissende drankjes. Zowel Vedett als Stella staan altijd fris en worden geschonken in traditionele glazen. Een hippe gin & tonic, wijn, frisdranken of de mocktail van het huis… aan keuze geen gebrek. Wij bieden u steeds een all-in prijs welke vooraf wordt afgesproken, ieder dringt zoveel en wat hij of zij zelf wil. Geen verassingen!

Zoet!

Ook aan de zoetebekken hebben we gedacht, met een keur aan kleine dessertjes om je feest in stijl af te sluiten. Pastel de nata, ijspralines op een stokje, tiramisu, bavarois, chocolademousse...  Probeer ze allemaal als je nog kan.